Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@08:15:18 GMT

صادرات بیش‌از ۸۱ هزار تن رب گوجه از مرودشت

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۸۱۱۷۴

صادرات بیش‌از ۸۱ هزار تن رب گوجه از مرودشت

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از صادرات ۸۱ هزار و ۱۴۸ تن محصول رب گوجه فرنگی و انواع شوریجات و ترشیجات به کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی در سال گذشته از این شهرستان خبر داد.

منصور امیریان سه‌شنبه ۲۲ تیر در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: صادرات گسترده محصول گوجه فرنگی در مرودشت به دلیل کیفیت بالای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او عنوان کرد: این شهرستان ۷۹ درصد سهم صادرات صنایع تبدیلی تکمیلی در استان را بر عهده دارد.

امیری عنوان کرد: محصول تولیدی به کشورهای، استرالیا، آلمان، ایتالیا، رومانی، آذربایجان، امارات، عراق، افغانستان، پاکستان، عمان، قطر و غیره به صورت مستقیم و یا با واسطه صادر می‌شود.

امیریان با اشاره به وجود سردخانه بالای صفر در این شهرستان خاطرنشان کرد: محصولات جالیزی از جمله هندوانه، سیب قرمز، گوجه فرنگی و سبزیجات نیز در زمره محصولات صادراتی هستند.

این مقام مسئول افزود: رب گوجه فرنگی تولیدی در این شهرستان با دستگاه‌های مدرن تهیه می شود و در سایزهای مختلف  قوطی، حلب، شیشه و یا به صورت اسپتیک به بازارهای خارجی عرضه می‌شود.

امیریان با اشاره به اینکه ۲۲ درصد کل تولید رب گوجه کشور متعلق به واحدهای شهرستان مرودشت است، یادآور شد: این شهرستان دارای مقام اول تولید و صادرات رب گوجه فرنگی درفارس و مقام دوم تولید رب گوجه فرنگی در کشور است.

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت با بیان اینکه در این شهرستان ۱۳۳ واحد صنایع تبدیلی تکمیلی با مجوز جهاد کشاورزی وجود دارد، گفت: این واحدهای تولیدی زمینه اشتغال بیش از دو هزار نفر را فراهم کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها جهادکشاورزی مرودشت رب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد

مدیر جهاد کشاورزی گناباد از برداشت گل محمدی از سطح ۵۰ هکتار باغات این شهرستان از ایام پایانی فروردین تا اواخر اردیبهشت خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۴۰ تن گلِ تر از این محصول در گناباد برداشت شود. - اخبار استانها -

اسماعیل قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از گناباد بیان کرد: با آغاز فصل برداشت گل محمدی از گلستان‌های شهرستان پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 140 تن گلِ تر از این محصول در گناباد برداشت شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر 50 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار دارد که از این مقدار اراضی زیر کشت، 48 هکتار بارور و 2 هکتار به صورت نهال است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد افزود: ارقام گل محمدی موجود در شهرستان، رقم‌های مخصوص گلاب‌گیری است و متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار 3 هزار کیلوگرم است.

قربانی اضافه کرد: 90 درصد محصول برداشت شده در صنعت گلابگیری و باقیمانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برداشت گل محمدی از 25 فروردین شروع و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد،گفت: یکی از ویژگی‌های مهم و استثنایی این شهرستان و از جمله بخش کاخک که در منطقه بی‌نظیر است، تنوع اقلیم توپوگرافی و اختلاف ارتفاع از سطح دریا در مناطق تولید گل محمدی است که این ویژگی مهم افزون بر تاثیر در ارتقای کیفیت اسانس و گلاب تولیدی موجب افزایش تولید و برداشت گل محمدی در گناباد می‌شود.

افزایش 20 درصدی تولید نسبت به سال گذشته

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان گناباد نیز در این باره گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه توسعه باغات گل محمدی شهرستان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

علی موذنی با اشاره به اینکه در حال حاضر 60 بهره‌بردار در شهرستان به کشت وکار گل محمدی مشغولند، افزود: اصلاح الگوی کشت به عنوان یکی از سیاست‌های موردنظر در مواجهه با شرایط کم آبی شهرستان در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته و در همین راستا، کشت گیاهان کم‌ آبخواه و استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری از جمله ضرورت‌های فعلی در کشاورزی شهرستان است.

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان گناباد با تأکید بر توسعه کشت گل‌ محمدی در اراضی این شهرستان، گفت: گل محمدی یکی از گونه‌های مهم گیاهان دارویی محسوب می‌شود که قابلیت کاشت در تمام مناطق این شهرستان را دارد و جایگزین خوبی برای کشت گیاهانی است که دیگر در شهرستان مقرون به صرفه نیست.

موذنی با اشاره به افزایش 20 درصدی تولید نسبت به سال گذشته افزود:گل محمدی برداشت شده از سطح باغات این شهرستان توسط 12 کارگاه سنتی فرآوری می‌شود و در طول دوره برداشت به طور متوسط هزار نفر روزکار مشغول به کار هستند.

رئیس تولیدات گیاهی شهرستان گناباد با اشاره به حمایت جهاد کشاورزی از کشت این گیاه دارویی کم آب بر و مفید، بیان کرد: رویکرد این مدیریت برای افزایش سطح زیر کشت و تولید محصول و حفظ منابع طبیعی با حمایت از توسعه این محصول است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ترشی پیاز و گوجه فرنگی خانگی با روشی ساده و فوری
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • کشت و برداشت ۱۵ کیلو گوجه فرنگی در گونی‌های پلاستیکی (فیلم)
  • اطلاعاتی مهم درباره غذاهای کنسروی
  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • آیین تجلیل از معلمان نمونه مرودشت برگزار شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است